Városlista
2021. december 8, szerda - Mária

Hírek

2021. Július 28. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Dombóvár-Szőlőhegyi Anna-nap

Dombóvár-Szőlőhegyi Anna-nap

Változatos programokban, kellemes időtöltésben volt része mindazoknak, akik elfogadták a meghívást az Anna-napi rendezvényekre.

A szentmisét megelőzően avatták fel azt a keresztet, melyet a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága támogatásával a Dombóvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat állíttatott. A Dombóvár-Pécs közötti 611. számú főút szőlőhegyi városrész kereszteződésénél elhelyezett feszület a 816 éves horvát-magyar közös történelem emlékére helyezték el, melyre a tábla felirata is emlékeztet.
A keresztet Barics Gábriel bicsérdi plébános szentelte fel, és a tízórai misét az atya celebrálta dr. Hegedüs János dombóvári plébánossal közösen.

Délután Szabó Linda és Stifter Balázs szórakoztatta a közönséget, majd Köteles Cindy és a Dupla KáVé teremtett jó hangulatot az este folyamán.

A délelőtti eseményen részt vett Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője és Orbán Attila, a Tolna Megye Közgyűlés alelnöke.

Címkék: Anna-Nap

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 07. 11:11, kedd | Helyi

Minden óvodás kapott csomagot a Mikulástól

A tavalyi évhez hasonlóan Dombóvár Város Önkormányzata 600 ajándékcsomaggal készült és juttatta el a városban található öt óvodába.

2021. December 06. 14:33, hétfő | Helyi

REMÉNY - Advent második vasárnapja

Advent második vasárnapjához kötődve az egész hétvégén színes programok várták a kedves lakosságot és az érdeklődőket.

2021. December 04. 14:00, szombat | Helyi

Fekete Istvánról hallhattak az otthon lakói

A Kiss Ferenc Református Idős Otthon vendége volt Bodó Imre, a Fekete István Kulturális Egyesület elnöke, helytörténész, aki Fekete István író életéről és munkásságáról tartott előadást a lakóknak.

2021. December 03. 13:40, péntek | Helyi

25 éves a dombóvári Fekete István Kulturális Egyesület

Tisztelt Olvasó! Egy rövid ismertetőt szeretnénk közreadni egyesületünk történetéről. A részletes megemlékezést a 2021. évi évkönyvünkben adjuk majd közre.