Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. December 21. 11:48, péntek | PR
Forrás: Fogi Színház

Dombóvárra jön Trixi!

Dombóvárra jön Trixi!

Újévi operett és musical gála Dombóváron!

Fülbemászó dallamok, ismert és népszerű fővárosi szín­művészek teszik kellemessé a január 26-i szombat estét a Dombóvári Művelődési Házban. Karácsonyi ajándéknak sem utolsó!

Teremi Trixi, Somogy megye operett sztárja, Fogarassy Bernadett, Zalay Lídia, Szász Kati, Benkóczy Zoltán, Egri László, Presits Tamás és Fogarassy András énekes színészek, valamint a színház tánckara tolmácsolásában Kálmán Imre, Lehár Ferenc és más operett és musical szerzők dallamai csendülnek fel a Fogi Színház-B. Bulvárszínház előadásában január 26-án este a Dombóvári Művelődési Házban.
Teremi Trixi nem ismeretlen a Somogy megyeiek előtt, hiszen innen származik, amit nem is tagad: – Gyermekkorom meghatározó idejét egy kis belső somogyi faluban töltöttem (Kadarkút), ahol óvodavezető anyukám, iskolaigazgató apukám mellett mondhatom arany életem volt! Az első nyilvános fellépésem (2 évesen), a répa mese egyik mellékszereplőjeként, Kisegér formájában. Az előadás csúcspontján a belépőmnél egy laza mondattal – „Kisedér nem leszek!” – visszaadtam a szerepet. 30 évnek kellett eltelnie… Kaposváron jártam zenei általános iskolába, majd Pécsen zenei középiskolába, s következett a Szín- és Filmművészeti Főiskola, s 20 évesen már címszerepet kaptam a Fővárosi Operettszínházban.
Mindamellett, hogy imádom a hivatásom, egy olyan erő áll a hátam mögött, ami mindennél többet ér az életemben, a családom!
A Fogarassy András alapította színház társulata elkötelezett az ország színházszerető közönségének szórakoztatása mellett. Mesék, vígjátékok, operettek egész sora szerepel repertoárjukon. Ezzel a gálaműsorral köszöntik az új évet, s kívánnak a dombóváriaknak és annak környékén élőknek békés ünnepeket és boldogabb újesztendőt!
A Hunyadi tér 25. sz. alatti művelődési házban, január 26-án, szombaton 19 órakor kezdődő újévi operett és musical gálára jegyek 2600 Ft-os áron már kaphatók!

További tájékoztató, előjegyzés: www.muvhaz-dombovar.hu
tel.: 74/466-538.

Címkék: musical, operett, színház

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.