Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2022. Július 15. 14:02, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Jól kifosztotta ügyfelét egy miskolci prostituált

Jól kifosztotta ügyfelét egy miskolci prostituált

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a nőt, aki a gyanú szerint prostitúciós tevékenysége során 10 ezer euró készpénzt lopott el egy miskolci férfitől.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 32 éves miskolci nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy internetes oldalon hirdette magát. A későbbi sértett és barátja július 11-én éjszaka telefonon hívták a lakásukra a nőt, akivel néhány órát töltöttek együtt – közölte a rendőrség.

A megalapozott gyanú szerint mielőtt a nő távozott a lakásból az egyik férfitől 10 ezer eurót lopott el, amit a sértett csak másnap vett észre.

Ekkor a megkárosított férfi értesítette a rendőröket, akik 24 órán belül megállapították az elkövető kilétét, majd elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nő a kihallgatása során elmondta, hogy az eurót átváltotta forintra és annak egy részét már elköltötte, de a nyomozók csaknem 2,5 millió forintot még lefoglaltak tőle.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak