Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Augusztus 25. 11:12, kedd | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Kenyérszentelés Dombóváron

Kenyérszentelés Dombóváron

Az ünnepi szentmise után a Szent István templom előtt került sor a kenyérszentelésre augusztus 20-án Dombóváron.

A kenyeret Pintér Szilárd polgármester szegte meg.

A hagyománynak megfelelően a Dombóvár Kenyere támogatás idei nyertesének kihirdetésére is sor került. A Városunk Dombóvár oldalon a négy támogatásra jelölt civil szervezet közül a legtöbb szavazatot az újonnan alakult Dombóvári Mentő Alapítvány kapta. A szervezet nevében a „stafétabotot” átvevő Polonyi Csilla kuratóriumi elnök elmondta: a szervezet azzal a céllal alakult, hogy a dombóvári térségben feladatot ellátó mentősöket támogassa, akik ezáltal magasabb színvonalon tudják ellátni feladataikat.

A Dombóvár Kenyere szavazás és a Picipó Kft. felajánlása nyomán a következő egy évben minden dupla kérges, fél kilós fehér kenyér árából 15 forint kerül a Mentő Alapítvány számlájára. A kenyeret a városban a Picipó Kft. boltjaiban és a Betyár Pékségben lehet megvásárolni.

A tavalyi nyertes Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar vezetőjének, Kiszler Andrásnak az összegyűlt és a pandémia miatt kiegészítésre szorult támogatást Börcsök Izabella adta át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!