Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. December 12. 08:20, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Két esetben mentettek életet a dombóvári tűzoltók vasárnap

Két esetben mentettek életet a dombóvári tűzoltók vasárnap

Két tűzeset is történt vasárnap Dombóváron, mindegyiknél életet mentettek a tűzoltók.

Ahogy arról ITT beszámoltunk, a Teleki utcában egy adventi koszorún elhelyezett gyertya miatt keletkezett tűz vasárnap délelőtt.

Este a Zrínyi utcába riasztották Dombóvár hivatásos tűzoltóit, itt egy zárlatos hűtő miatt csaptak fel a lángok a konyhában egy családi ház földszintjén.A tűzoltók kiérkezésekor az épületet már sűrű sötét füst lepte el, az egyik emeleti szobában egy mozgáskorlátozott nő tartózkodott, az ő kimentése volt az egységek elsődleges feladata, ezt egy védősugár és hőkamera segítségével hajtották végre. A nőtvégül a mentősök füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba. A lángok a gyors és szakszerű beavatkozásnak köszönhetően nem terjedtek tovább, csak a hűtőszekrényt és annak közvetlen környezetét érintették. Az épületből az oltás közben két gázpalackot hoztak ki a tűzoltók, majd ventillátorral átszellőztették a házat, melynek másik lakója rokonoknál töltötte az éjszakát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!