Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 29. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga 26 évesen visszavonul?

Lady Gaga 26 évesen visszavonul?

Az énekesnő azt ígérte, mindenkinek egyesével köszöni majd meg a jókívánságokat, de miután kétszázezernél is többen kívántak neki boldog születésnapot különböző közösségi oldalakon, a sztár meggondolta magát.

"Még most sem szoktam hozzá, hogy ilyen sokan szeretnek." - mondta Lady Gaga, aki elnézést kért, hogy nem tud mindenkinek egyesével köszönetet mondani. Az őrült ötleteiről ismert énekesnő végül egy képet töltött föl: "Hát így érzem magam 26 évesen!" - írta. A fotón pedig egy szétesett tortaszelet látható.

Gaga családja és barátai szerint a sztárt megviselte, hogy már közelebb van a harminchoz, mint a húszhoz, ezért is gondolkozott azon: visszavonul. A többszörös Grammy-díjas amerikai sztár szerint amúgy is mindent elért már, amiről valaha álmodott: énekesként, dalszerzőként és táncosként elismerik, producerként és üzletasszonyként is megállja a helyét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.