Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2012. Február 15. 09:19, szerda | PR
Forrás: Dr. Gothár Mária

Le akar szokni a dohányzásról?

Le akar szokni a dohányzásról?

A dohányzás egészségkárosító hatásaival szinte minden ember tisztában van. A népesség kb. 70%-a mégis legalább életében egyszer cigarettára gyújt, kb. 40%-a rendszeresen dohányzik.

A gyermekek egy része már az általános iskolában vagy középiskolás korban dohányozni kezd. Miért? Mert a fiatalok kíváncsiak, és a dohányzás vegetatív idegrendszerre gyakorolt hatásai (élénkítő hatás, koncentrálóképesség fokozódása, stresszhelyzetben nyugtató hatás, gyorsult anyagcsere) a nikotin függőséget kiváltó hatásával együtt hamarosan mindennapos szokássá változtatja a dohányzást. A hosszú távú, egész szervezetet érintő káros következmények – és a dohányzással együtt járó anyagi kiadások – gyakran évek, évtizedek múltán késztetnék az embereket káros szenvedélyükkel való felhagyásra. A dohányzással együtt járó életforma, kialakult szokásokról való lemondás azonban nem könnyű. Erős elhatározást, nagy kitartást kíván. A pozitív hatások azonban hamar jelentkeznek, légző- és keringési rendszerünk, egész testünk meghálálja a cigarettázással való leszámolást. Mérlegeljünk!

A fülakupunktúra hatékony segítséget nyújthat az elvonási tünetek csökkentésében.
A NADA (Nemzetközi Akupunktúrás Méregtelenítő Egyesület) ajánlásával végzett fülakupunktúrás kezelések kifejezetten a szenvedélybetegek leszoktatásának segítésére szolgálnak. Csökkentik a nikotinéhség tüneteit, segítenek a dohányzásról való végleges leszokásban. A dohányzás nem szükséges az ember életéhez!

Fülakupunktúrás addiktológiai magánrendelés
Dombóvár, Ady E. u. 60. Rendelési idő: hétfő-szerda-péntek 15-19 óráig.
Bejelentkezés: 06-30/9850-171
Dr. Gothár Mária orvos-természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 17:48, kedd | PR

Csődközelből az európai hódításig: így lett nemzetközi siker a 30 éves R-Water

Nagy Ervin 30 évvel ezelőtt édesapja akasztói szódásüzemében indította el azt a vállalkozást, amely ma évi egymilliárdos árbevétellel működik, és 13 országba szállít izotonóniás, sport- és vitaminitalokat.

2023. November 22. 09:12, szerda | PR

K&H: fékre lépett a gyerekinfláció is.

2023. November 15. 15:27, szerda | PR

Újabb magyar innovációs siker: gél formában szedhetjük a vitaminokat

Korábban nem ismert módon könnyíti meg a vitaminszedést a magyar fejlesztésű gélvitamin.

2023. November 07. 10:43, kedd | PR

Újra MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Hatodszor nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.