Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Április 03. 07:18, kedd | Belföld
Forrás: mti

Megindult a forgalom az M1-es autópályán a kedd hajnali baleset helyszínén

Megindult a forgalom az M1-es autópályán a kedd hajnali baleset helyszínén

Újra két sávon lehet közlekedni az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a 75-ös kilométernél, ahol korábban baleset történt.

Jelenleg a tűzoltók a Budapestre vezető oldalon vontatják el a roncsokat, így ott továbbra is egy sávon lehet közlekedni - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Az autópálya egyik oldalát azután zárták le, hogy a Budapest felé vezető oldalon egy személygépkocsi hátulról belehajtott az előtte haladó, trélert vontató kisbuszba, és a tréleren szállított két személyautó közül az egyik átcsapódott a pálya Győr felé vezető oldalára, ahol karambolozott egy arra haladó személygépkocsival.

Az utóbbi járműből a helyszínre riasztott tatabányai és komáromi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy utast, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.