Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Szeptember 17. 09:00, kedd | PR
Forrás: Arrabonamédia

Milyen alapdarabokat szerezzünk be mindenképp?

Milyen alapdarabokat szerezzünk be mindenképp?

Minden igazi nő szekrényében lapul néhány alap ruhadarab, amiket bármikor könnyen kombinálhatunk egymással. Ezekkel biztos a siker, akármi történjen, nem lőhetünk mellé. Lássuk is, hogy melyek ezek.

Farmer, ami örök

Mikor egy farmerra gondolunk, a többségnek egy kék vagy éppen fekete, egyszínű darab ugrik be, amit akár a végtelenségig is viselhetünk, annyira kényelmes. Ez persze egy átlagos darab, így soha nem megy ki a divatból, hiszen nem trapéz a szára, nem skinny, egyszerűen csak trendi, és minden helyzetben hordható. Ugyanígy mellőzi a tépett, szaggatott megjelenést, de akár magas derekú kivitellel is kapható, így bárhol, bármikor felvehető.

A mindennapok kihagyhatatlan kelléke, hiszen bármilyen ruhadarabhoz viselhető, így egy hangsúlyos, flitteres felsővel is tökéletes párosítás. Éppen ezért egy strapabíró farmert kár kihagyni a gardróbból.

Basic pólók

Ebben az esetben a fogalom az egyszerű, minta nélküli fekete-fehér pólókat takarja. Ezek azok, amiket egy álmos reggelen felkapunk, és indulhat a nap, mert éppen nincs kedvünk gondolkodni, hogy mit is vegyünk fel. Farmerrel remek párosítás, igazi örök kedvenc. Ha pedig egy merész szoknya vagy épp nadrág az öltözék másik fele, ahhoz is remekül passzol egy divatos basic póló. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak ki kell kapni a szekrényből és gyűrötten is jó, mert az minden, csak nem sikkes.

Fekete cipő, stílustól függetlenül

Egy fekete cipő mindig jó szolgálatot tehet. Lehet ez egy szandi, egy csizma, a lényeg, hogy fekete legyen, mert akkor univerzálisan viselhető mindenhez. A farmerhoz hasonlóan ne legyen rajta semmi, ami az aktuális divatnak megfelel, egyszerűen csak legyen kortalan és örök.

Fekete bőrdzseki

Nem véletlen, hogy soha nem megy ki a divatból, hiszen már alapdarabnak számít, főleg az átmeneti évszakokban. Egyéni ízléstől függően a sportos és nőies darabok egyaránt vonzóak, sőt, már elegáns viselet is lehet egy bőrdzseki. Ha nem lenne elég egy darab, akkor akár többre is be lehet ruházni, az már nyugodtan lehet színes.

Fekete táska

Végül pedig a legfontosabb kiegészítő, ami nélkül egy nő sem tudna létezni, egy fekete táska. Persze ez lehet több is. Minden méretben, minden kialakításban, hiszen táskából soha nem elég. A hétköznapokhoz remek lehet egy fekete hátizsák vagy éppen egy szegecses bőr válltáska. Üzleti megbeszéléshez egy bőr aktatáska lehet igazán méltó társunk, míg egy városi sétához egy valódi bőr női kézitáska.

Még nem találtad meg az igazi alapdarabot? Az Etáska kínálatában biztosan nem fogsz csalódni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat