Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Május 23. 11:03, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Összehangolt akcióban csaptak le a drogbandára - VIDEÓ

Összehangolt akcióban csaptak le a drogbandára - VIDEÓ

Folytatódott a nyugat-magyarországi kábítószer-terjesztők elfogása.

Kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt négy szombathelyi lakossal szemben folytat büntetőeljárást a rendőrség.

A nyomozók a felderítő munka során megállapították, hogy a 25 éves T. Balázs és társai 2021 eleje óta „speed” típusú amfetamint értékesítettek huszonéves fiataloknak Szombathelyen, az Olad és a Derkovits lakótelepeken – közölte a rendőrség.

A Készenléti Rendőrség műveleti egységei, a KR NNI nyomozói és a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai május 22-én összehangolt akció keretében 10 helyszínen hajtottak végre rendőri intézkedéseket, elfogásokat és kutatásokat.

A gyanúsítottak ingatlanjaiban kábítószergyanús anyagokat, a terjesztéshez használt fóliatasakokat, digitális mérleget foglaltak le bizonyítékként. Két gyanúsított ingatlanjában marihuána-ültetvényt is felszámoltak a nyomozók.

A rendőrség vizsgálja, hogy az akció során elfogott kábítószer-kereskedők beszerzési forrása összefüggésbe hozható -e az egy hónappal ezelőtt Sopronban végrehajtott rendőrségi művelet során felszámolt bűnszervezettel.

A nyomozók a kilenc gyanúsított közül négy esetében állapította meg a kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.