Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Március 06. 13:17, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Március 2-án reggel hat óra előtt pár perccel érkezett bejelentés, hogy a 6532-es út mellett egy kocsi van az árokban.

Mint kiderült, egy 37 éves gyulaji férfi közlekedett Kurd irányából Dombóvár irányába autójával, amikor a 14-es kilométerszelvényhez érve - ismeretlen okból - letért a menetiránya szerinti jobb oldali árokba, ahol egy betongyámnak ütközve állt meg. A sofőr nem használta a biztonsági övet és súlyosan megsérült a balesetben. Esetében a szonda is pozitív értéket mutatott. Az ittas járművezetőt előállították kollégáink további mintavételre, vezetési jogosultságát felfüggesztették, jogosítványát bevonták és ellene büntető feljelentést tettek.

Március 3-án egy dombóvári nő okozott balesetet Kaposszekcsőn a Liget lakótelepen. Az Innovációs Központ irányából az Ipari parkhoz bevezető út kereszteződésének irányába közlekedett autójával. Haladása során az - Állj! elsőbbségadás kötelező- jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva hajtott be az útkereszteződésbe. Neki balról az Ipari úton a 611-es számú főút irányába közlekedett szabályosan egy kocsi, melynek vezetője észlelte a szabálytalanul kihajtó járművet, így fékezni kezdett. Ezzel egyidejűleg, a baleset elkerülése miatt a kormányt hirtelen balra rántotta. A manőver során az út mellett levő partra felhajtott, majd a gépkocsival oldalára borult. A két jármű nem ütközött össze. Személyi sérülés nem történt.

Március 5-én Gyulajon igazoltattak az egyenruhások egy 38 éves helyi férfit, aki egy rendszám nélküli Peugeot-val közlekedett. A nyilvántartó adatai szerint a kocsit a forgalomból korábban kivonták, azon biztosítás sem volt. Az autót vezető férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik és ezév végéig a járművezetéstől eltiltották. A szabályszegőt a tamási rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ellene szabálysértési és büntető feljelentést is tettek.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.

2024. Április 22. 08:38, hétfő | Helyi

Hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Április hónap műtárgyának a török nyelven megjelent Vuk c. kötetet választotta a múzeum.

2024. Április 18. 08:19, csütörtök | Helyi

„Nyuszikupa” kölyökatlétika versenyt rendeztek Dombóváron

Öröm volt látni a sok lelkes atlétapalántát, akikből talán a jövő bajnokai lehetnek.