Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2011. Január 23. 00:09, vasárnap | Helyi

Szalagtűzés, táncbemutatók és buli az Ipariban

Szalagtűzés, táncbemutatók és buli az Ipariban

A helyi középiskolák közül – tavalyhoz hasonlóan – idén is az 516. sz. Ipari Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg az idei dombóvári szalagtűző-szezont.

Január 21-én este, a végzősök bevonulása után először Urbánné Patkás Márta igazgató mondott köszöntőt. Őt Kerényi Zsolt alpolgármester követte, aki rövid beszédének végén arra kérte az osztályfőnököket, hogy tűzzék fel az „516. ISZI 2011” feliratú szalagokat a végzősök ruhájára. Mindezt persze intenzív fotózás és videózás közepette tették. Ezután diákok és tanáraik táncos produkciói, illetve egy aerobik-bemutató következett. Az esemény – a szokásokhoz híven – végül szalagtűző bálba torkollott.

Szóval igazából le sem írható az esemény hangulata, úgyhogy inkább mindenki figyelmébe ajánljuk képgalériánkat, amely a Szórakozó negyedből nyílik, vagy közvetlenül ide klikkelve:

Képek

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 09:09, péntek | Helyi

Átadták a Semmelweis-napi elismeréseket

Semmelweis Ignác születésének 204. évfordulója alkalmából tartottak ünnepséget a Dombóvári Szent Lukács Kórház vezetői és dolgozói a Szűz Mária Mater Dei kápolnában.

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 30. 08:14, csütörtök | Helyi

Jubileumi térzenére hívott a Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar

Fennállásának 15. évfordulója alkalmából adott térzene koncertet a Kiszler András vezette zenekar.

2022. Június 29. 09:09, szerda | Helyi

Újra szúnyoggyérítés lesz Dombóváron

A kezelés pontos időpontja: 2022. július 1. napján, napnyugta utáni órákban.