Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2011. Január 23. 00:09, vasárnap | Helyi

Szalagtűzés, táncbemutatók és buli az Ipariban

Szalagtűzés, táncbemutatók és buli az Ipariban

A helyi középiskolák közül – tavalyhoz hasonlóan – idén is az 516. sz. Ipari Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg az idei dombóvári szalagtűző-szezont.

Január 21-én este, a végzősök bevonulása után először Urbánné Patkás Márta igazgató mondott köszöntőt. Őt Kerényi Zsolt alpolgármester követte, aki rövid beszédének végén arra kérte az osztályfőnököket, hogy tűzzék fel az „516. ISZI 2011” feliratú szalagokat a végzősök ruhájára. Mindezt persze intenzív fotózás és videózás közepette tették. Ezután diákok és tanáraik táncos produkciói, illetve egy aerobik-bemutató következett. Az esemény – a szokásokhoz híven – végül szalagtűző bálba torkollott.

Szóval igazából le sem írható az esemény hangulata, úgyhogy inkább mindenki figyelmébe ajánljuk képgalériánkat, amely a Szórakozó negyedből nyílik, vagy közvetlenül ide klikkelve:

Képek

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:12, hétfő | Helyi

I. Micimackó jótékonysági futás és gyaloglás

A Dombóvári Szivárvány Óvoda Szülői Közösségének Csoportja első alkalommal rendezett jótékonysági futást a játékok bővítésére és az óvoda feltételeinek javítása érdekében november 24-én.

2022. November 26. 19:56, szombat | Helyi

Elkészült a tervezett beruházás

Teljes egészében elkészült a Pannónia út Dombóvári Járási Hivatal mögötti szakaszán a tervezett, a több éve húzódó beruházás.

2022. November 25. 08:27, péntek | Helyi

Szalagtűző ünnepélyt tartottak az Apáczai Csere János Technikumban

A Tolna Megyei SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium végzős diákjaira is feltűzték a kék szalagot. Az ünnepségre november 19-én került sor a Szuhay Sportcentrumban

2022. November 24. 08:30, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Karatesuli öt tagja ismét Szerbiában versenyzett

XXII. Bácska Topolya Karate Kupa