Városlista
2022. január 25, kedd - Pál

Hírek

2022. Január 06. 08:32, csütörtök | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Tolna megyében őszi bajnok a Dombóvár U19-es csapata

Tolna megyében őszi bajnok a Dombóvár U19-es csapata

A legtöbb pont mellett a legtöbb győzelem és a legkevesebb kapott gól volt a kulcsa a sikeres őszi szereplésnek.

A szezon elején a két éve veretlen Tamási és a megyébe visszatérő Bonyhád csapatai lettek kikiáltva favoritként, így még inkább növeli a féltávnál elért eredményt, a Dombóváriak teljesítményét a Dombóvári Focisuli Egyesület sikere.

A legtöbb pont mellett a legtöbb győzelem és a legkevesebb kapott gól volt a kulcsa a sikeres őszi szereplésnek – jegyezte meg Tárnok Zoltán a sportegyesület elnöke. A csapat kiváló formáját az is jelzi, hogy a regionális bajnokságban is nevezett U 19-es korosztály a rangos csapatok között a középmezőnyben várja a folytatást a lejátszott 14 meccs után.

Az igazi siker számunkra, hogy az idei tolna megyei felnőtt bajnokságban szereplő DFC számára hat kettős engedéllyel rendelkező ifista kap rendszeresen játéklehetőséget. Pálinkó Norbert és Pálinkó Mihály évek óta tartó lelkes munkáját idén Horváth Zoltán edző is segíti, aki a felnőtt csapat élén is tevékenykedik. Ennek az edzői csapatnak köszönhetően, sokkal hatékonyabb a munka, és lehetőséget biztosít a két ifi csapattal rendelkező Focisuli számára a fiatalok eredményesebb integrálására, az utánpótlás bajnokságokban a sikeresebb szereplésre. Büszkeséggel tölt el a sikeres őszi szereplés után, hogy az említett kettős igazolással rendelkező hat játékoson túl korábbi 1999-es, 2000-es és 2002-es születésű labdarúgóikat is láthatják hétről-hétre a felnőtt csapatban, így az Önkormányzat elvárásainak megfelelve talán egyedüli módon a megyében 90% felett van a helyi labdarúgók száma a Dombóvár csapatában.

Sokat kell dolgoznunk, hogy a tavasz is hasonlóan sikeres legyen, de elmondható, hogy hosszú évek óta végre nyugalom és béke honol a felnőtt club és az utánpótlás-nevelő egyesület valamint a helyi önkormányzat között.

Címkék: DFC, foci, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 24. 11:01, hétfő | Helyi

Nyomozást indított a rendőrség a metróbaleset ügyében

Vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a Kőbánya-Kispest állomásnál szombatra virradóra történt metróbaleset ügyében.

2022. Január 23. 12:02, vasárnap | Helyi

Hulladékszállítási időpontok 2022-ben Dombóváron

A Dél-Kom Nonprofit Kft. 2022-ben az alábbi időpontokban gyűjti a szelektív hulladékot Dombóváron:

2022. Január 20. 08:57, csütörtök | Helyi

Az újraélesztés gyakorlatát szeretnék népszerűsíteni Dombóváron

Az önkormányzat, a Dombóvári Mentő Alapítvány és a dombóvári iskolák hosszú távú együttműködésben gondolkodnak, fórumokon, nyílt napokon, képzéseken fogják első körben a pedagógusoknak megmutatni az alapokat.

2022. Január 18. 15:58, kedd | Helyi

Éljünk az ingyenes kéményseprés lehetőségével! - Újabb kéménytüzek a megyében

Dunaföldváron egy lakóházban, Dalmandon egy melléképületben csaptak fel a lángok hétfőn. Két kéménytűz mellett még a viharos szél miatt vonultak a tűzoltók leszakadt faágakhoz, kidőlt fához.