Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2022. Január 06. 08:32, csütörtök | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Tolna megyében őszi bajnok a Dombóvár U19-es csapata

Tolna megyében őszi bajnok a Dombóvár U19-es csapata

A legtöbb pont mellett a legtöbb győzelem és a legkevesebb kapott gól volt a kulcsa a sikeres őszi szereplésnek.

A szezon elején a két éve veretlen Tamási és a megyébe visszatérő Bonyhád csapatai lettek kikiáltva favoritként, így még inkább növeli a féltávnál elért eredményt, a Dombóváriak teljesítményét a Dombóvári Focisuli Egyesület sikere.

A legtöbb pont mellett a legtöbb győzelem és a legkevesebb kapott gól volt a kulcsa a sikeres őszi szereplésnek – jegyezte meg Tárnok Zoltán a sportegyesület elnöke. A csapat kiváló formáját az is jelzi, hogy a regionális bajnokságban is nevezett U 19-es korosztály a rangos csapatok között a középmezőnyben várja a folytatást a lejátszott 14 meccs után.

Az igazi siker számunkra, hogy az idei tolna megyei felnőtt bajnokságban szereplő DFC számára hat kettős engedéllyel rendelkező ifista kap rendszeresen játéklehetőséget. Pálinkó Norbert és Pálinkó Mihály évek óta tartó lelkes munkáját idén Horváth Zoltán edző is segíti, aki a felnőtt csapat élén is tevékenykedik. Ennek az edzői csapatnak köszönhetően, sokkal hatékonyabb a munka, és lehetőséget biztosít a két ifi csapattal rendelkező Focisuli számára a fiatalok eredményesebb integrálására, az utánpótlás bajnokságokban a sikeresebb szereplésre. Büszkeséggel tölt el a sikeres őszi szereplés után, hogy az említett kettős igazolással rendelkező hat játékoson túl korábbi 1999-es, 2000-es és 2002-es születésű labdarúgóikat is láthatják hétről-hétre a felnőtt csapatban, így az Önkormányzat elvárásainak megfelelve talán egyedüli módon a megyében 90% felett van a helyi labdarúgók száma a Dombóvár csapatában.

Sokat kell dolgoznunk, hogy a tavasz is hasonlóan sikeres legyen, de elmondható, hogy hosszú évek óta végre nyugalom és béke honol a felnőtt club és az utánpótlás-nevelő egyesület valamint a helyi önkormányzat között.

Címkék: DFC, foci, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 07. 22:40, vasárnap | Helyi

Folynak a felújítási munkák a Százszorszép Óvoda udvarán

Pintér Szilárd polgármester és Teufelné Glaub Ágnes, az óvoda vezetője közösen tekintették meg a Dombóvári Százszorszép Óvoda udvarán folyó munkákat.

2022. Augusztus 05. 09:00, péntek | Helyi

Októberben 15 munkanapra egy mobil emlőszűrő állomás települ Dombóvárra

A mammográfia 45-65 év között, kétévenként indokolt.

2022. Augusztus 04. 14:00, csütörtök | Helyi

Rendkívüli ülést tartott a dombóvári képviselő-testület

A dombóvári képviselő-testület rendkívüli ülésen nyolc napirendi pontot tárgyalt 2022. július 29-én.

2022. Augusztus 04. 09:00, csütörtök | Helyi

Lebukott a dombóvári ékszertolvaj

A szekszárdi rendőrök rövid időn belül elfogták a dombóvári férfit, aki arany nyakláncot lopott egy szekszárdi ékszerboltból.