Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2022. December 13. 12:49, kedd | PR
Forrás: (x)

Trendek az új évre – hol keressünk infót róluk?

Trendek az új évre – hol keressünk infót róluk?

Az idei trendekről szinte mindenki tudja már, hogy mi a sláger, milyen anyagok és milyen formák voltak a legnépszerűbbek. Hiszen még a csapból is ez folyik. Mi a helyzet azonban a 2023-as trendekkel?

Honnan tájékozódjunk, hogy valóban a legfrissebb divat előrejelzést olvashassuk? Mit érdemes olvasni: Elle magazint, CCC fashion blogot, vagy nézzünk inkább divat vloggereket? Járjunk utána!

Ismert ruha és cipő webáruházak fashion blogjai

A kifejezetten hazai forrást keresünk, akkor a jól ismert, népszerű, nemzetközi szinten is működő ruha webshopok blogjait érdemes tanulmányoznunk. Az ilyen profi és ismert webáruházak ugyanis mindig és minden körülmények között naprakészek. Blogjaikat folyamatosan frissítik, ahol mindig közzéteszik a legújabb trendeket már idő előtt. Ezért ha nem akarunk például az angol nyelvvel bajlódni, az ilyen blogokra mindig számíthatunk. A CCC fashion blog például az aktuális trendek mellett azokról a trendekről is hírt ad, amelyek jó pár hónap múlva fognak valószínűleg slágerré válni. Ráadásul a CCC blogjaiban hasznos tanácsokat kapunk a különféle ruhadarabok hordásáról, kombinálásáról, amelyeket azonnal meg is vásárolhatunk a CCC webáruházában.

Nemzetközi hírű divatmagazinok

Szinte már minden divatimádó kívülről fújja a legismertebb divatmagazinok neveit. A Vogue, a Marie Claire vagy az Elle többek között toplistások a témában. Már akkor leközlik a legújabb őrült trendeket, mielőtt az egyáltalán talajt fogna az üzletekben. Ezért ha valóban résen akarunk lenni, és az angol nyelvvel sincs problémánk (habár néhány magazin magyarul is elérhető), ajánlott áttanulmányozni ezeket a magazinokat. Főleg év elején és év végén érdemes, hiszen ilyenkor közlik a jövő évi trendeket és foglalják össze az elmúlt divatok tapasztalatait. Ezen kívül sok praktikus – és gyakran igencsak extrém – ötlettel szolgálnak ezen ruhadarabok hordására. Mindenesetre rendkívül naprakész és inspiratív forrásnak számítanak.

Divatvloggerek és bloggerek

Amennyiben nincs időnk levadászni a jövő évi trendek értelmesebb és hordhatóbb megközelítéseit, akkor az a legjobb, ha a kutatást valóban profikra bízzuk. A különféle divattal foglalkozó influenszerek és bloggerek szinte főállásban követik a legújabb trendeket. Ezekről pedig rendszeresen hírt is adnak, sőt gyakran tesztelnek és felpróbálnak egy-egy ruhadarabot vagy összeállítást. Ebben az a legjobb, hogy nem nekünk kell megvásárolni feleslegesen mondjuk azt a cipőt, amit később megbánunk, mert kiderül róla, hogy nagyon kényelmetlen. A bloggerek és a vloggerek ezt megteszik helyettünk, amivel lényegében jelentős összegeket megspórolhatunk. Sok ismert, és híres vlogger például annyira nagy névvel rendelkezik a divatszakmában, hogy a divattervezők nekik is küldenek egy-egy terméket kipróbálásra. Ezért igazán hiteles forrásokból tájékozódhatunk már első kézből – általuk. Ezen kívül az is biztosított, hogy ezek a vloggerek (és bloggerek) nem a reklám miatt fognak egy-egy márkát vagy ruhát felmagasztalni. Mivel a legtöbb pont az olyan videók miatt szerzi a legnagyobb nézettségét, hogy őszinte bennük.

Címkék: ccc, cipő, divat, trend

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát

2024. Február 13. 14:48, kedd | PR

K&H: több mint 90 ezer gyerek mérte össze pénzügyi tudását

minden korábbinál népszerűbb a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő

2024. Február 05. 14:57, hétfő | PR

Tarolt a rezsi és az agrár CO2 kalkulátor

A legjobb ökoszisztéma építő & fenntarthatósági cégek közé választották a K&H-t

2024. Február 05. 14:48, hétfő | PR

1000 jó embert keres a 10 millió Fa Alapítvány

1000 embert keresünk, aki fogadalmat tesz, hogy az újév minden hónapjában nem több, mindösszesen 1000 Ft-al rendszeresen hozzájárul a 10 millió Fa Közösség céljához – írja honlapján az alapítvány.