Városlista
2021. október 26, kedd - Dömötör

Hírek

2021. Szeptember 24. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvári Művelődési Ház

Ugi mama varázsakadémiája

Ugi mama varázsakadémiája

Szeptember 22-én az Autómentes nap keretében egy igazán vicces és interaktív előadással készült a művelődési ház az ovisoknak és kisiskolásoknak.

A varázsakadémia során egy mindere jó varázsigét tanulhattak meg a gyerekek, azonban a nagyobbak bánatára egy dologra, a lecke írásra nem használható. Azok a bátor kis jelentkezők, akik felmentek Ugi mama mellé a színpadra, varázs szalagot is kaptak. A boszorkány a felnőtteket se hagyta ki az ajándékozásból, ők egy zsákból sok-sok hasznos vagy épp vicces varázsigéből húzhattak. Voltak hiszti elűző, fogmosásra rávevő vagy akár férjhez menést elősegítő varázsigék is.

A varázsakadémián töltött idő igazán jóhangulatban, sok nevetéssel és tánccal, nah meg persze varázsige mormolással telt el, a végén a gyerekek hatalmas tapssal köszöntek el Ugi mamától.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 10:19, hétfő | Helyi

Elhalasztják az új menetrend bevezetését

A menetrenddel kapcsolatos észrevételeiket a varosuz.titkarsag@dombovar.hu e-mail címen és a 74/564-587-es telefonszámon is jelezhetik.

2021. Október 25. 08:19, hétfő | Helyi

Ismét ülésezett az Attalai Értéktár Bizottság

Az idén másodszor ült össze a testület a községházán.

2021. Október 24. 12:29, vasárnap | Helyi

Oklevelet vehetett át Papp József, a VB aranyat nyert horgász válogatott tagja

A Szlovéniában, Radeče városában megrendezett III. Masters Világbajnokságon, a Masters válogatott tagjaként Papp József, a Dombóvári Városi HE tagja élete első VB aranyát szerezte meg.

2021. Október 23. 09:00, szombat | Helyi

Közel száz gyermeknek ültettek fát szüleik Dombóváron

A 2019. október 1. és 2021. szeptember 30. között született dombóvári kispolgárok számára került egy-egy fa elhelyezésre a Kis Polgárok Parkjában.