Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Június 27. 08:56, kedd | Helyi

Újra körbemotoroztuk a Balatont

Újra körbemotoroztuk a Balatont

Már hetedik alkalommal rendeztük meg dombóvári szervezéssel a Babetta Túrát.

Idén is körbemotoroztuk 2 nap alatt a Balatont régi retró kis- és nagymotorokkal. Ami minden évben garantált: a jó hangulat és sok élmény, a Balaton, na meg a sok-sok szerelés.

Idén viszont már 80 fővel jöttünk össze az ország több pontjáról, és ismét elmondhatjuk, hogy nemzetközi rendezvény lett, hiszen csatlakoztak hozzánk a Felvidékről is. Ami még meglepő, hogy minden induló végig tudott robogni, azaz beért a célba. Ilyen korábban még nem történt. Ez talán az időjárásnak is köszönhető, hiszen idén a megszokott forróság helyett inkább fáztunk, mint melegünk lett volna. Ez pedig jobban kedvezett a túlnyomó részben Babettákból álló mociknak. Voltak viszont idén is Simsonok, Rometek, MZ-k, stb.

Első napon Révfülöpig motoroztunk a szállásra, ahol a többség a szállót vette igénybe, de egyesek sátraztak is. Akik nem siettek, a második napon 15 órakor értek vissza a kiindulási pontra, ami idén is Siófok volt. Már évek óta nem kérdés, jövőre folytatjuk!

Balogh László Roland

Címkék: babetta

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 16:24, csütörtök | Helyi

Országos sporttörténeti versenynek adott otthont Dombóvár

Második alkalommal került megrendezésre a Buzánszky Jenő Országos Sporttörténeti Verseny Dr. Szenyéri Zoltán igazgató ötlete és szervezése alapján.

2023. December 06. 13:22, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. December 05. 08:31, kedd | Helyi

XVIII. Karácsonyi Kupa karateversenyt rendeztek Dombóváron

A XVIII. Karácsonyi Kupát rendezte meg a Dombóvári Karatesuli a Szuhay Sportcentrumban szombaton.

2023. December 04. 16:16, hétfő | Helyi

Beszélgetés Fekete Istvánról

Az MTVA televízió M5 csatornájának meghívásának tett eleget Bodó Imre múzeumalapító, elnök és Horváth Tibor, az ajkai Irodalmi Társaság elnöke.