Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. December 18. 17:11, szerda | Helyi
Forrás: Kerekesszabadság Alapítvány

Utcai örömzene Dombóváron, a víztorony mögötti téren

Utcai örömzene Dombóváron, a víztorony mögötti téren

Utcai örömzene... mert szívből jön, és szívekbe talál.

Azoknak a fogyatékkal élő fiataloknak az üzenete, akik a kaposszekcsői SzereTLak lakóotthonban élnek, és szavakkal nem tudják elmondani érzéseiket, gondolataikat, viszont a zenét nagyon szeretik. Ez az egyik csatorna, amelyen keresztül ők kommunikálnak, kifejezik őszinte örömüket, köszönetüket!

Köszönöm Mindenkinek, akik bármilyen formában a KerekesSzabadság Alapítvány segítségére voltak az elmúlt három évben, akik hittek abban, hogy szülőként, majd később civil szervezetként létrehozhatunk egy otthont, ahol fogyatékkal élő fiatalok élhetik mindennapjaikat méltó körülmények között úgy, hogy a környezetük elfogadja őket.

Akik nyitottak rá, közelebbről is megismerhetik a világukat, a feltétel nélküli szeretet világát, ahol minden jó szó, mozdulat jutalma egy mosoly, egy hang, amely azt jelenti: KÖSZÖNÖM!

Ez a szellemiség hívta életre a saját márkanévvel ellátott, minőségi szemeskávé születését.
A „SZÍVESEN” kávé kapható lesz az örömzene ideje alatt a helyszínen, ahol nem lesz mikrofon, nem lesz beszéd, csak zene!

Aki eljön, tudja, hogy miért lesz ott, hogy mit fog jelenteni egy finom, frissen főzött, gőzölgő kávé az ünnepi asztalon, amelyhez csupaszív emberek hálája kötődik, nemcsak karácsonykor, hanem a mindennapokban is!

Teibert Csaba
www.kerekesszabadsag.hu

Az esemény Facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/432870447659071/

Címkék: advent, koncert, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.