Városlista
2021. október 23, szombat - Gyöngyi

Hírek

2021. Október 04. 16:24, hétfő | Helyi
Forrás: Fekete István Kulturális Egyesület

Vadászati Világkiállítás 2021

Vadászati Világkiállítás 2021

Szeptember 25-én Budapesten megnyílt a Vadászati Világkiállítás, mint arról már korábban beszámoltunk a dombóvári Fekete István Múzeum egy újabb ún. vadászati teremmel csatlakozott a rendezvénysorozathoz.

Bodó Imre ny. agrármérnök, helytörténész és a múzeum alapítója is meghívást kapott a hivatalos megnyitóra, mely alkalommal többek között találkozhatott Semjén Zsolt miniszterelnök- helyettessel, Nagy István agrár-miniszterrel, Kovács Zoltán kormánybiztossal, L. Simon László főigazgatóval, Bors Richárddal, a kiállítás szakmai igazgatójával, a Nimród Vadászújság főszerkesztő-helyettesével (több alkalommal járt a dombóvári múzeumban) és Békés Sándor tanárral, újságíróval, aki köztudottan dombóvári származású.

Mindnyájan nagy elismeréssel szóltak a Dombóváron végzett tevékenységről, a kis múzeum gyarapodásáról. Többen ígéretet tettek, hogy felkeresik az emlékhelyet.

Fekete István Kulturális Egyesület

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 13:20, péntek | Helyi

Az Illyés Gyula Gimnázium két tehetséges diákja részesült ösztöndíjban

A Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium Dombóvár Város Önkormányzatának támogatásával a 2016/2017. tanévben indította el a dombóvári tehetséges diákok megtartása irányuló ösztöndíjprogramját.

2021. Október 21. 21:33, csütörtök | Helyi

Csősz Lászlóné, Kissné Megyeri Csilla és Pető Mária Judit részesült kitüntetésben

Október 19-én az Emberi Erőforrások minisztere által adományozható szakmai elismerések átadására került sor.

2021. Október 20. 20:41, szerda | Helyi

Dombóvári rendőr mentette ki a vízbe esett férfit

A Dombóvári Rendőrkapitányság egyenruhása, Márton Krisztián r. törzsőrmester egy helyi férfit húzott ki a település melletti Szállásréti-tóból.

2021. Október 19. 08:47, kedd | Helyi

Lukács-nap alkalmából adtak át elismeréseket a Dombóvári Szent Lukács Kórházban

Pintér Szilárd polgármester is meghívást kapott a Dombóvári Szent Lukács Kórház ünnepségére. Az eseményen részt vett a Tolna Megyei Balassa János Kórház vezetősége, valamint Dr. Oszvald Péter aneszteziológus főorvos.