Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2020. Október 11. 20:12, vasárnap | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Változik a közétkeztetés Dombóváron

Változik a közétkeztetés Dombóváron

Rendkívüli testületi ülésen a grémium kiválasztotta azt a vállalkozót, amely a jövőben a közétkeztetés megoldásában lát majd el fontos feladatot Dombóváron.

Az új városvezetés több szempontból mérlegelte a lehetőséget és döntött arról, hogy a jelenleg négy főzőkonyhával megoldott közétkeztetést összevonja. A megbízott vállalkozó a város minden oktatási intézményében egységes étlap kínálatot biztosít, korszerű konyhatechnikai eszközökkel, az EMMI előírásait szem előtt tartva készítik majd a reform ételeket. A jelenlegi dolgozói állomány jogfolytonos tovább foglalkoztatását is biztosítani fogják. Emellett egy 250 fős rendezvénytermet is kialakítanak a város számára. A korábban vasúti konyhaként működő épületrész felújításával, korszerűsítésével alakítják ki a központi konyhát, a jelenleg működő öt konyha pedig tálaló konyhaként fog üzemelni.

A közbeszerzési eljárás alkalmával az EATREND gyermekétkeztető társaságot találták a legalkalmasabbnak és az árak szempontjából a legjobbnak. A cég szolgáltatási területe országos szintű. Többek között Győr, Kiskőrös, Sárbogárd és Siklós településeken is teljesít megbízásokat. Éves árbevétele eléri a 4,5 milliárd forintot. Naponta huszonkétezer adag ebédet főznek le, munkatársai száma meghaladja az ötszázat. A mai napon a megbízási szerződés is aláírásra került. A cégről bővebben az alábbi oldalon olvashatnak: https://eatrend.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.