Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. November 30. 11:00, szerda | Belföld

Kaposvári színház: Egy hónap alatt egymillió forintnyi téglajegy kelt el

Több mint egymillió forintnyi téglajegy kelt el a Csiky októberben indított akciójában. A teátrum és a város vezetése arra akarja felhívni a döntéshozók figyelmét, hogy egyre sürgetőbb az idén százéves épület felújítása.

2011. November 28. 07:00, hétfő | Belföld

Lovasi csepegtetett zenét A kéz szövegéhez

A Háy János írását Lovasi András zenéjével megspékelő „A kéz” című bítzenés színdarab ősbemutatójára készül a kaposvári Csiky Gergely Színház. A színpadon először december 9-én látható darab címszereplőjéről írunk.

2011. November 27. 10:58, vasárnap | Belföld

A zene marad: Zenés-verses lemezbemutató beszélgetés Hoboval

A Hobo Blues Band búcsúkoncertjéről készült lemez bemutatójával indul a december a kaposvári Csiky Gergely Színházban. Az elsején 17 órakor kezdődő ingyenes programhoz Hobo-interjúval igyekszünk kedvet csinálni.

2011. November 18. 08:05, péntek | Belföld

Junior Prima - átadták a színház- és filmművészet kategória díjait

Tíz fiatal művész - köztük a Csiky Gergely Színház két társulati tagja és egy gyakori vendégművésze - vehette át november 17-én az idei Junior Prima Díjakat színház- és filmművészet kategóriában.

2011. November 10. 12:49, csütörtök | Belföld

Amint a mennyben - bemutató Kaposváron

Kay Pollak Amint a mennyben című színművét mutatja be a kaposvári Csiky Gergely Színház november 11-én Funtek Frigyes rendezésében. A 2004-es svéd film színpadi változatának főszerepét Rátóti Zoltán (jobbról) alakítja.

2011. Szeptember 04. 17:25, vasárnap | Belföld

Nagybetűs történelem a konyhában: Tisztogatás - magyarországi bemutató a kaposvári Csikyben

A kaposvári Csiky Gergely Színház szeretettel várja Önt a finn írónő, Sofi Oksanen Tisztogatás című tragédiájának magyarországi bemutatóján szeptember 9-én a Stúdióban.

2011. Augusztus 24. 06:00, szerda | Belföld

Újratervezés a kaposvári Csiky Gergely Színházban

Öt nagyszínpadi mű, négy stúdióelőadás és két gyerekdarab bemutatója szerepel a kaposvári Csiky Gergely Színház újratervezés (ÚT) szlogennel összeállított, következő évadra szóló repertoárján.