Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

Megkéselt egy mentőápolót, négy év fogházat kapott
2017. Április 26. 05:01, szerda | Belföld

Megkéselt egy mentőápolót, négy év fogházat kapott

Négy év, fiatalkorúak fogházában letöltendő szabadságveszésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte első fokon a törvényszék azt a vádlottat, aki még 2015 novemberében kábítószer hatása alatt megkéselt egy mentőápolót

Elszökött egy az Egri Törvényszékre beidézett vádlott
2017. Február 28. 05:02, kedd | Belföld

Elszökött egy az Egri Törvényszékre beidézett vádlott

Elfogatóparancsot adtak ki egy vádlott ellen, aki ahelyett, hogy megjelent volna az Egri Törvényszéken hétfőn, levágta a lábára erősített nyomkövetőt és elszökött - közölte a törvényszék szóvivője az MTI-vel.

2012. Július 04. 18:30, szerda | Helyi

Összeférhetetlenség: a kormányhivatal még léphet

Mint arról korábban írtunk, a Szekszárdi Törvényszék megsemmisítette a dombóvári polgármester tisztségének összeférhetetlenségéről szóló testületi határozatot. Az MTI-t tájékoztató szóvivő szavaiból más is kiderült.

2012. Június 29. 19:40, péntek | Helyi

Maradhat tisztségében a dombóvári polgármester

Megsemmisítette a Szekszárdi Törvényszék a Szabó Loránd, Dombóvár független polgármestere tisztségének összeférhetetlenségéről szóló képviselő-testületi határozatot - mondta Csullag Józsefné, a törvényszék szóvivője.

2012. Április 25. 13:00, szerda | Helyi

Nem jogerős életfogytiglan, fegyház a fegyveres rablóknak

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt nem jogerősen a törvényszék egy 2010. decemberi dombóvári fegyveres rablás négy vádlottja közül kettőt, a másik kettőt kilenc, illetve tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta.

2012. Április 12. 07:17, csütörtök | Kék hírek

Számítógépkábellel kötözték meg az éjjeliőrt

Megkezdődött a megismételt elsőfokú eljárás szerdán a Szegedi Törvényszéken abban a büntetőügyben, amely egy szegedi cég telephelyén 2008-ban történt rablás miatt indult.

2012. Április 06. 20:30, péntek | Helyi

Első fokon felmentés az Ipari korábbi igazgatójának

Felmentette a Szekszárdi Törvényszék első fokon, nem jogerősen a hivatali visszaélés és közokirat-hamisítás vádja alól a dombóvári Herceg Eszterházy Miklós Szakképző Iskola korábbi igazgatóját és helyettesét.