Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Április 10. 13:03, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

150 ezer forintért vásárolt meg egy nőt

150 ezer forintért vásárolt meg egy nőt

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki 150 ezer forintért vásárolt meg Dombóváron egy nőt egy másik férfitól azért, hogy majd külföldön prostituáltként dolgoztassa.

Emberkereskedelem, kényszermunka és emberrablás elkövetése miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A megalapozott gyanú szerint egy 21 éves nagyhajmási férfi 2021. március 5-én délután egy dombóvári áruház parkolójában 150 ezer forintért megvásárolt egy 61 éves répcevisi férfitól egy kábítószer hatása alatt álló nőt azért, hogy majd prostituáltként dolgoztassa Olaszországban. A vásárlást követően a sértettet a nagyhajmási házába vitte, ahol fogva tartotta, és azt mondta, hogy csak akkor engedi szabadon, ha az érte adott pénzt kifizeti. A nőt végül pár nap után elengedte – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások 2021. augusztus 10-én kora reggel Dombóváron, egy összehangolt akció keretében fogták el a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit. Előállították őket a főkapitányságra, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat, amelyet a járásbíróság elrendelt.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.