Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2019. Október 14. 05:50, hétfő | Belföld
Forrás: mti

34 milliós drogfogás Baranyában, két dílert kaptak el

34 milliós drogfogás Baranyában, két dílert kaptak el

Kábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök, az akció során 8,4 kilogramm amfetamint foglaltak le – tájékoztatott a rendőrség honlapján hétfőn.

A Police.hu-n megjelent közlemény szerint a rendőrök még október 11-én érték tetten egy 34 éves férfit a Baranya megyei Magyarszéken, amikor a gyanú szerint a Nyugat-Európából szerzett két kilogrammnyi kábítószert értékesítette. Az akció során a helyszínen elfogták 38 éves társát is.

Ezt követően a nyomozók házkutatást tartottak a két elfogott férfi és másik két személy lakásán, ahol kábítószergyanús anyagokat, nagyobb mennyiségű készpénzt, személygépkocsit és motorkerékpárt foglaltak le. Az igazságügyi vegyészszakértő véleménye szerint a lefoglalt amfetamin legalább 10 ezer fogyasztói adag, feketepiaci értéke mintegy 34 millió forint.

A gyanú szerint a páros, elfogásukat megelőzően már háromszor értékesített a mostanihoz hasonló mennyiségben kábítószert.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.