Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2012. Július 01. 20:30, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Szabó István

A röpisek megmutatták, mi az igazi virtus

A röpisek megmutatták, mi az igazi virtus

A Pál-Napi Vígasságok második napján, szombaton 12 csapat gyűlt össze a JAM strandröpipályáján, hogy megmutassa, mi az igazi virtus. 40 fokos hőségben futni, ugrani, ütni a labdát a 60 fokos homokban.

Kaposvárról, Sásdról és Pécsről csatlakoztak fiúk, lányok a helyi fiatalokhoz és tapasztalt játékosokhoz, hogy megmérkőzzenek egymással. A meccsek 10 óra után kezdődtek, az eredményhirdetés hét órakor zajlott le.

Az első helyet a dombóvári Keppel Attila-Kovács Zoltán páros szerezte meg, második a Péter Lilla-Ledniczky Róbert duó lett. Harmadik helyen végzett Kurcz Gábor Szabó Istvánnal, a nagy visszatérővel.

A győztesek kupát és elismerő oklevelet kaptak, de minden résztvevő megérdemli az elismerést, a sportszerű, színvonalas, küzdelmes meccsekért.Jövőre újra itt leszünk...

Szöveg: Szabó István, fotók: Cserveni Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 19. 15:59, vasárnap | Helyi

Középiskolások Buzánszky Jenő Emléktornája Dombóváron

A Buzánszky Jenő Sportkomplexum 2022-ben átadott műfüves pályáján ismét megrendezésre került a legendás dombóvári futballista tiszteletére a középiskolások tornája.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben