Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Április 14. 16:04, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/police.hu

Anya és fia által irányított drogbandát kaptak el

Anya és fia által irányított drogbandát kaptak el

A rendőrök elfogták egy kábítószer-kereskedő csoport öt tagját, akik hónapok óta kereskedtek a tiltott szerekkel Szegeden - közölte a rendőrség honlapján csütörtökön.

A nyomozók tavaly december elején jutottak információkhoz arról, hogy egy középkorú férfi és édesanyja - a szintetikus opioidok közé tartozó - metadont és marihuánát értékesítettek állandó fogyasztói körüknek.

A kábítószer terjesztésben három társuk is segített, akik több helyszínen termesztették is az indiai kendert.

A több hónapos felderítői munka eredményeként a feltételezett elkövetőket kedden délelőtt fogták el Balástyán, Deszken, Algyőn és Szegeden. A helyszíneken a rendőrök mintegy másfél kilogramm kábítószergyanús anyagot és több mobiltelefont foglaltak le.

A gyanúsítottakat ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárás. A 41 éves szervezőt őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során