Városlista
2023. március 30, csütörtök - Zalán

Hírek

2018. Július 08. 16:31, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Életet mentett egy rendőr Hejőbábán

Életet mentett egy rendőr Hejőbábán

Sikeres életmentést hajtott végre a mentőszolgálat munkatársának telefonos irányításával Köteles László főtörzsőrmester és járőrtársa, Tóth Attila főtörzsőrmestet Hejőbábán.

Szombaton délután érkezett bejelentés a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy férfitól, aki elmondta, hogy édesapja hejőbábai otthonában „végzetes lépésre szánta el magát”, eszméletlen állapotban találtak rá – számolt be az esetről a police.hu.

A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre érkeztek, ahol a hozzátartozók már megkezdték a férfi testhelyzetének stabilizálását. Köteles László főtörzsőrmester a mentőszolgálat munkatársának iránymutatásával megkezdte a férfi újraélesztését, míg társa – Tóth Attila főtörzsőrmester – a hozzátartozókat igyekezett megnyugtatni.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 29. 13:15, szerda | Belföld

Nagy Márton: az infláció letörése és a gazdasági felzárkózás a legfontosabb feladat

Az infláció letörése és a gazdasági felzárkózás folytatása a legfontosabb feladat idén - jelentette ki a gazdaságfejlesztési miniszter Budapesten, a Magyar Multi Program szerdai zárókonferenciáján.

2023. Március 29. 13:14, szerda | Belföld

A május 1-jei hosszú hétvégén egyesül az MKB Bank és a Takarékbank

Április 30-án lezárul az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. jogi egyesülésével a Magyar Bankholding keretében csaknem három éve tartó fúziós folyamat - közölte a bankholding szerdán az MTI-vel.

2023. Március 29. 09:08, szerda | Belföld

Fiatal nő életéért küzdöttek a NAV-osok

Több méteres kidőlt fa törzse csapódott egy autósra a hétfői szélviharban, akinek az életét a NAV munkatársai szolgálat közben segítettek megmenteni.