Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Április 04. 10:54, kedd | Helyi
Forrás: DOVASE

Elsöprő dombóvári fölény a megyei és dél-dunántúli mezei futóbajnokságokon

Elsöprő dombóvári fölény a megyei és dél-dunántúli mezei futóbajnokságokon

Az elmúlt egy hét mozgalmasan telt az iskolai és a DOVASE csapataiban szerepet kapó futóknak.

Március 23-án új helyszín – a Városi Sporttelep – adott otthont a dombóvári járás általános iskolái részére megrendezett diákolimpiai mezei futóbajnokságnak. Az utóbbi évek legnépesebb versenyét rendezte meg Tarr Imre Tanár úr és csapata, 324 célba érő gyerekkel. A kurdi iskola kivételével minden intézmény képviselte magát. A nagyszerűen sikerült verseny jó alapot adott az iskoláknak az erőfelmérésre, s arra, hogy kiválasszák a megyei döntőn résztvevő versenyzőiket.

Ez nagyszerűen sikerült. A március 28-i Bonyhádon megrendezett megyei döntőn, melyen már a középiskolások is részt vettek, kimagasló eredményeket értek el a dombóváriak és környékbeliek. Összesen 47 fő jutott tovább az országos bajnokságra 9 csapat tagjaként (5 Fő/ csapat), plusz 2 fő egyéniben. A részletes eredmények az iskolai honlapokon, valamint az általuk leadott tudósításokban olvashatók.

SPORT XXI. PROGRAM DÉL-DUNÁNTÚLI FUTÓBAJNOKSÁG
Nem sokat pihenhettek a legkisebb futók, hiszen az U-11 és U -13 korosztályú , DOVASE színeiben versenyző atléta palánták március 30-án szintén BONYHÁDON, a városi sporttelepen csaptak össze a Baranya, Somogy, Tolna megye korosztályos legjobbjaival.
Gyermek korosztályú futóink követve a hagyományokat, most is kimagasló sikereket értek el. Mindkét korcsoportban győzött az „A” csapatunk, a nagyoknál a „B” csapat ezüstérmes lett,de a többieknek sem kellett szégyenkezniük. A Sziget-erdei edzések, játékos foglalkozások megtették hatásukat. A fiúk, lányok egyéni versenyében is több atlétánk dobogóra állhatott, s fogadhatták a csapatot elkísérő szülők, nagyszülők és versenyzőtársak elismerő tapsát. Ismét a Dombóvári VASE vett részt a legtöbb versenyzővel a rendezvényen. A részletes eredmények www.dovase.hu oldalon olvashatók.

Szép volt Kicsik! Gyerünk, gyerünk Atléták!

Címkék: atlétika, DOVASE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!