Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Június 01. 18:41, szerda | Helyi
Forrás: fotó: haziallat.hu

Frontline Combo – ha fontos kedvence, és otthona védelme is

Frontline Combo – ha fontos kedvence, és otthona védelme is

Egyedülálló kedvezménnyel vásárolhatók meg a Frontline Combo cseppek az InfoDombovár és az InfoTamási olvasóinak!

A problémát mindig jobb megelőzni, mint kezelni – különösen igaz ez abban az esetben, amikor kedvencünk tér haza néhánnyal több élősködővel a bundájában, mint amennyire igényt tartanánk. Most mutatunk egy szert, ami kiválóan védi cicánkat vagy kutyánkat, ezen kívül otthonunkat is: ilyen a Frontline Combo!
A bolhák az élőlények véréből táplálkozó élősködők. Ezek a sötétbarna, apró rovarok képesek nagyon messzire elugrani. A háziállatokban élő bolháknak több fejlődési stádiumuk van: pete, lárva, báb és a kifejlett rovar. A nőstény bolha vérszívás után a környezetbe rakja le a petéit, melyek szabad szemmel alig láthatóak. A bolhák lárvái is az állat környezetében vannak, csak a kifejlett rovarok mennek aaz állatra táplálkozni, de életük egy részét azok is a környezetben töltik. A bolhák olyan élősködők, amelyek sajnos nem csak csípésekkel irritálják az állatot, hanem valós veszélyt jelentenek az egészségükre is.
Kedvencének fekhelyei a bolhák utánpótlásának központjai. A házban található bolhák 95%-a bolhapeték, lárvák és bábok formájában létezik (lábtörlőkben, szőnyegekben, bútorkárpitokban rejtőzve). A kifejlett bolhák elpusztításán túl a FRONTLINE® Combo megakadályozza a lakókörnyezet bolhapetékkel és lárvákkal való újrafertőződését, a benne található rovarnövekedés-gátlónak köszönhetően. Ez a kettős védelem segít a lakókörnyezet megtisztításában és a bolhákkal való újbóli fertőződés elleni harcban.
Emellett a készítmény 48 órán belül elpusztítja az állatra felkapaszkodott kullancsok több mint 90%-át, gátolva a kullancs kórokozói által terjesztett betegségeket.
Védje kedvenceit és otthonát a Frontline Combo cseppekkel, most egyedülálló kedvezménnyel! Dombóváron a Kedvencek Boltjában (Hunyadi tér 24.; Köztársaság u. 7. – Tesco), Tamásiban a Díszállat Szaküzletben (Kossuth tér 15.) június 1-12-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.