Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2021. Július 20. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Idén is lesz Dombóvár Kenyere akció

Idén is lesz Dombóvár Kenyere akció

Az idei évben is meghirdeti Dombóvár Város Önkormányzata a Dombóvár Kenyere akciót a Picipó Kft-vel karöltve.

A tegnapi napon a cég két vezetője Börcsök Izabella és Prenkpaljaj Péter hoztak több fajta kenyeret, hogy Pintér Szilárd polgármester, dr. Szabó Péter jegyző és dr. Szemes Ádám aljegyző a kóstolás után kiválaszthassák azt a fél kilós kenyeret, melynek bevételéből újabb dombóvári szervezet kap támogatást. A győztes a rozskovászos kenyér lett.

Negyedik alkalommal fogunk szavazást indítani, a Városunk Dombóvári facebook oldalon várjuk az Ön véleményét is, hogy a következő egy éves időszakban mely szervezet érdemes a támogatásra.

A 2020. 08. 20. és 2021. 08. 19. időszakban minden Dombóvár Kenyere megvásárlása esetén 20 forint került, illetve még augusztus 19-ig kerül a támogatási alapba, amely összeg a dombóváriak döntése alapján a Dombóvár Mentő Alapítványt illeti meg.

Dombóvár Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 14:49, csütörtök | Helyi

Várja a kisgyermekeseket Dombóváron a Biztos Kezdet Gyerekház

Szeretnétek kimozdulni, új élményeket szerezni és egy jó közösségbe tartozni? Ha válaszotok igen, akkor itt az idő, hogy ellátogassatok a Biztos Kezdet Gyerekházba!

2021. December 01. 16:02, szerda | Helyi

Korizhatnak testnevelés órán a dombóvári iskolások

Dombóvár Város Önkormányzata térítésmentesen biztosítja a dombóvári általános és középiskolák diákjai részére a testnevelés órák keretében a korcsolyázási lehetőséget.

2021. November 29. 15:02, hétfő | Helyi

Ünnepi ruhát öltött a város

Vasárnap délután elkezdődött az adventi ünnepkör köré szervezett programsorozat Dombóváron.

2021. November 29. 10:38, hétfő | Helyi

Gasparics Zoltán a Mr. Universe, a tizenegyszeres világbajnok!

A dombóvári testépítő az N.B.B.U.I. szövetség által Spanyolországban, Valenciában megrendezett 38. testépítő világbajnokságon szerezte legújabb világbajnoki győzelmét.