Városlista
2023. március 24, péntek - Gábor, Karina

Hírek

2017. Április 13. 07:22, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Kigyulladt egy irodaház Veszprémben

Kigyulladt egy irodaház Veszprémben

Kigyulladt egy használaton kívüli irodaház Veszprém belvárosában szerda éjjel - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Helt Ákos elmondta: a Budapest úti elhagyatott irodaházhoz nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók. Az épületben régi bútorok égtek, valamint az ingatlan teljes, mintegy 250-300 négyzetméteres tetőszerkezete is lángolt. Az oltási munkák közben a tető és a födém is beszakadt.

A tűz oltásában a veszprémi, a pétfürdői és a balatonfűzfői tűzoltók két magasból mentő járművel, egy vízszállítóval, valamint négy fecskendőkocsival vettek részt a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. A helyszíni információk szerint a tűzoltók egy sérültet találtak, akit a mentők füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 24. 15:35, péntek | Belföld

Beérte Portugáliáét az egy főre jutó magyar GDP, vásárlóerő paritáson

Magyarország az elmúlt évben is folytatta a felzárkózást, a baloldali gazdasági szakértők \"károgása\" és a jegybanki vélemények ellenére az európai uniós átlag 75 százalékáról 77 százalékára emelkedett a magyar GDP -

2023. Március 24. 12:27, péntek | Belföld

Úgy be volt rúgva, hogy állni se bírt, mégis a volán mögé ült - Videó

A rendőrök továbbra is hangsúlyozzák, hogy ne vezessen gépjárművet, ha alkoholt, vagy bódító hatású szert fogyasztott a vezetés megkezdése előtt!

2023. Március 24. 09:21, péntek | Belföld

Lakáshitel törlesztésére is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

Lakáshitel törlesztésére is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés és az utána járó szja-visszatérítés, utóbbi mértéke egy házaspárnál 10 éves távlatban meghaladhatja a 2 millió forintot is.

2023. Március 24. 07:09, péntek | Belföld

Novák Katalin: addig van magyar jövő, amíg vannak gyermeket vállalók Magyarországon

Addig van magyar jövő, amíg vannak olyanok, akik gyermeket vállalnak Magyarországon - mondta Novák Katalin köztársasági elnök csütörtökön Kaposváron.