Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Szeptember 02. 09:03, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Olimpiai bajnokokkal lapátoltak a csodaszép hírességek

Olimpiai bajnokokkal lapátoltak a csodaszép hírességek

Molnár Andi kajakversenyt nyert a Városligeti-tavon

Molnár Andi bebizonyította, hogy nem csak a kamerák előtt és a táncparketten állja meg a helyét. Ötszörös világbajnok sportolónkkal, Beé Istvánnal hihetetlen sebességgel szelte át a Városligeti-tavat a szeptember 1-i Red Bull Vízisprinten. A főváros által támogatott rendezvényen végül a leggyorsabbnak bizonyuló vegyes páros Keszthelyi Vivien autóversenyzővel, Kiss Virág fitneszmodellel és az énekes Nagy Adrival szállt versenybe, akik szintén a sportág ikonjaival, Storcz Botonddal, Horváth Gáborral és Hegedűs Róberttel eveztek egy hajóban. A párosoknak a közönség soraiban szurkolt olimpiai bajnok gyorskorcsolyázónk, Liu Shaolin Sándor is.

Keszthelyi Vivien autóversenyző, Kiss Virág fitneszmodell, Nagy Adri énekesnő és Molnár Andi műsorvezető világbajnok kajakosokkal vegyes párosokban szálltak versenybe egymás ellen a Red Bull Vízisprinten. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Red Bull közös rendezvényén a Városligeti-tavon speciálisan kialakított, 100 méteres pályán végül a Molnár Andi – Beé István páros bizonyult a legjobbnak.

„A Városligeti-tó nekem mindig csak a korcsolyázásról szólt, de hároméves korom óta visznek a szüleim vízitúrázni, szóval a Duna és a víz szeretete nálam örök. Az olimpiai játékok alatt az anyukámmal mindig közösen izguljuk végig ezt a versenyszámot a tv előtt” – árulta el Molnár Andi, aki sose ült még versenyhajóban, de mindig is szerette volna kipróbálni, milyen érzés a rajtnál az első evezőcsapással elindulni. „Az első csapásnál rögtön kaptam egy óriási fröccsöt az arcomba, aztán a partnerem, Beé István úgy belehúzott, hogy csak próbáltam tartani a ritmusát és odatenni apait-anyait, miközben kiélveztük ezt a hangulatos vasárnap délutánt is.”

Nagy Adri énekesnő ugyan a döntőbe már nem jutott be, de ő is egy életre szóló élménnyel gazdagodott. „Sose ültem még kajakban, de nagyon tetszik a sportág. Olyan könnyednek tűnik első látásra, ahogy lendületesen haladnak a sportolók a vízen, pedig nagyon kemény. És az összhang is meghatározó, úgyhogy figyeltem Hegedűs Róbert minden mozdulatát” – mesélte az énekesnő, aki bevallása szerint fél a mélységtől. „Alföldi lányként nem sok víz volt a közelemben, és a kisebb vizekkel nincs is bajom, de a tengerekbe, óceánokba nem szoktam túlságosan bemerészkedni. Ez a Városligeti-tavon azért nem okozott problémát, és mostanában kezdek megbarátkozni a vízisportokkal, például SUP-olok is.” – tette hozzá Nagy Adri.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára