Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2019. Július 01. 09:16, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Öt gól után szögre akasztotta a csukát Gyánó Szabolcs

Öt gól után szögre akasztotta a csukát Gyánó Szabolcs

Az 1980. január 9-én született futballista június 23-ra búcsúmeccsére invitálta legutóbbi csapata - a Majosi SE - otthonába a barátait, akik a házigazdákkal meccseltek.

Gyánó Szabolcs hosszú pályafutása alatt hazai klubokban játszott Szekszárdon, Kecskeméten, Budapesten, Zalaegerszegen, Pécsen, Kozármislenyben, Sopronban, Dombóváron, Pécsváradon és Majoson, légióskodott a portugál Académica Coimbra együttesében és a Beira Mar alakulatában, valamint az ausztriai Hohenzell SV gárdájában. A magyar élvonalban 133 összecsapáson lépett pályára, melyeken harminchatszor talált az ellenfelek kapujába.

A gólerős csatár a hazaiaknál kezdte a búcsúmérkőzését és náluk háromszor vette be a barátai által alkotott csapat hálóját, majd átállt az addigi riválishoz és kétszer „mattolta” a majosiak portását. A találkozó végeredménye 4:4 arányú döntetlen lett.
A 39 éves futballista gálájára eljöttek olyan ismert focisták, mint az egykori élvonalbeli játékos, Kardos Ernő és a korábbi zalaegerszegi támadótárs, Egressy Gábor, de tiszteletét tette jelenlegi lakóhelyéről, Dombóvárról is néhány „öregfiú”, többek között Steiger Gábor Szabotin Péter, Varga Tamás és Nagy Norbert.
Gyánó Szabolcs mindkét gyermeke szintén a küzdőtéren volt a búcsúmeccsen, ők örökölték édesapjuk tehetségét: a 13 éves Lili a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia ügyes növendéke, a 10 esztendős Marcell pedig a Pécsi MFC korosztályos csapatának reményteljes futballistája.

Címkék: foci, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 15:59, vasárnap | Helyi

Középiskolások Buzánszky Jenő Emléktornája Dombóváron

A Buzánszky Jenő Sportkomplexum 2022-ben átadott műfüves pályáján ismét megrendezésre került a legendás dombóvári futballista tiszteletére a középiskolások tornája.

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.