Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Február 28. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: DOVASE

Tóth Lili Anna kétszeres fedett pályás junior bajnok!

Tóth Lili Anna kétszeres fedett pályás junior bajnok!

Minden jó, ha a vége jó…

Február 25-26-án, Budapesten a BOK atlétikai csarnokában rendezte meg a Magyar Atlétikai Szövetség az Ifjúsági és Junior Fedett Pályás Bajnokságot. Atlétáink remekül helytálltak, s bebizonyították, hogy nem volt hiábavaló a november eleje óta tartó mindennapi edzés.

Az ifjúsági lányok mezőnyében 60 m síkfutásban Berényi Natália és Göblyös Csenge állt rajthoz, s nagyszerű futással Nati a 6. , míg Csenge a 9. helyen végzett.
400 m síkfutásban Simon Kati élete első fedett pályás versenyén egyéni csúccsal lett 11.

A junioroknál Papp Bence évek óta a közvetlen élmezőny tagja. 60 m síkfutásban (közepesen sikerült rajttal), 5.helyen ért célba. Eredménye meghívást jelent az utánpótlás korosztályú sprinterek edzőtáborába, a tavaszi szünetben Zalaegerszegre. Edzőtársa, Gáti Kornél csak mostanában kezdett rendszeresen edzésre járni. Első országos bajnokságán elfogódottan versenyzett, de a jelenlévő szakemberek jó véleménnyel voltak az ifjú sprinterről.
Középtávfutásban, Tóth Lili Annától vártuk az érmeket, s nem csalódtunk. 1500 m-en és 3000 m-en is esélyeshez méltó futást produkált, s meggyőző fölénnyel utasította maga mögé korosztályát. Lili azon kevesek közé tartozik, akik duplázni tudtak a két nap során.

Bízunk benne, hogy a betegségekből, sérülésekből a többiek is felgyógyulnak, s a tavaszi szezon mezei és pályaversenyein tovább gyarapíthatják atlétáink érmeiket, s szerezhetnek értékes helyezéseket.

A következő jelentős verseny március 11-én Kecskeméten az Országos Mezei Bajnokság.

Mezőre ki, gyerünk, gyerünk atléták!

Címkék: atlétika, DOVASE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!