Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Szeptember 03. 07:07, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: pixabay

Új funkciókkal bővült a MÁV-applikáció

Új funkciókkal bővült a MÁV-applikáció

Új funkciókkal bővült a MÁV-applikáció: a mobilalkalmazáson keresztül már meg lehet váltani a szegedi 24 és 72 órás városi napijegyeket, bizonyos Mahart-járatokra napijegyeket, illetve a Dunakanyar napijegyeket

- közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága szerdán az MTI-vel.A közlemény szerint a mobilalkalmazás az eddigiek mellett új Térségi és városi jegyek menüponttal bővült, erre kattintva elsőként Szegedre lehetséges 24 és 72 órás napijegy megvásárlása sorban állás nélkül.

A tájékoztatás együttműködés közös céljának nevezte a többi között Szeged közösségi közlekedési elérhetőségének fejlesztését és a szolgáltatások összekapcsolását.

A MÁV hozzátette: a Mahart jegyei közül az egyszerűbb és olcsóbb vásárlás lehetővé teszi az 500 forintba kerülő napijegyek vételét a Dunakanyar körjáratra; a Szentendre-Visegrád; Zebegény-Esztergom; illetve Vác-Visegrád viszonylatra is - ismertették.

Közlésük szerint a napijegy az utas által meghatározott naptári napra, nulla óra és 23 óra 59 perc között érvényes, amely a rajta megjelölt napon, viszonylaton korlátlan számú utazásra jogosítja annak felmutatóját.

Az augusztus 5-én bevezetett, "turisztikailag kiemelt jelentőséggel bíró területet lefedő" Dunakanyar napijegy a korábban meghirdetett feltételekkel és áron vásárolható meg az applikációból - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére