Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 14. 11:07, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Újra lesz nyári zenei fesztivál Várpalotán

Újra lesz nyári zenei fesztivál Várpalotán

Újra lesz könnyűzenei fesztivál Várpalotán: a Cseri parkerdőben rendezik meg július 18. és 20. között az Alfa Fesztivált - közölték a város vezetői és a szervezők csütörtökön.

Talabér Márta (Fidesz-KDNP), Várpalota polgármestere elmondta: az Alfa Fesztivál a korábban ugyanezen a helyszínen megrendezett Pannónia Fesztivál helyébe léphet. A városnak fontos, hogy legyen a Cseri parkerdőben színvonalas könnyűzenei fesztivál, és legalább ennyire fontos, hogy a szervezők megbízható partnerek legyenek.
Az Alfa Fesztiválon a Cseri parkerdő hat hektáros részén idén egy nagyszínpadon és két sátorban váltják majd egymás a magyar előadók, hogy koncertjeikkel több ezer fesztiválozót szórakoztassanak a legkülönfélébb zenei stílusokban - tájékoztatott Goreczki Szabolcs fesztiváligazgató.
Az első Alfa Fesztiválon biztosan fellép Deák Bill Gyula, a Magashegyi Underground, a The Carbonfools és az Irie Maffia is, rajtuk kívül várják a Belgát, a Lordot, az Anna and The Barbies és a Hősöket.
A szervezők a jegyárakat a hasonló fesztiválokhoz viszonyítva alacsonyabban tartják, a belépőket március elsejétől lehet megvásárolni.
Bővebb információk az alfafesztival.hu weboldalon olvashatók.

Címkék: Kultúra-zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.