Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Június 13. 10:30, szerda | Helyi

Dombóvári lánglovag a legerősebbek között

Zombori László, a dombóvári tűzoltóság őrmestere másodikként végzett a június 1-jén megrendezett TFA-Hungary (Toughest Firefighter Alive) nemzetközi tűzoltóversenyen.

2012. Május 29. 23:15, kedd | Helyi

Szekcsői diákok helytállása az országos katvéd-döntőben

Szép eredményeket hozott az Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny Kaposszekcsőnek. A területi és megyei fordulók első helyezése után az országos megmérettetésen is helytálltak a szekcsői sulisok.

2012. Május 06. 16:25, vasárnap | Helyi

Előléptetések és elismerések a megyei Flórián-napon

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség május 5-én rendezte meg Szent Flórián-napi ünnepségét, amely többek között Dombóváron szolgáló lánglovagok elismeréséről szólt.

2012. Május 03. 06:00, csütörtök | Helyi

Szekcsői henger a megyei ifjúsági katasztrófavédelmin

Kaposszekcsői csapatok győzelmével zárult a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hagyományos felmenő rendszerű ifjúsági versenyének megyei döntője a Szekszárd melletti Sötétvölgyben.

2012. Április 29. 15:00, vasárnap | Helyi

Elsején indul a megyei bevetés-irányítás

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete május 1-jével Bevetés Irányítási Központtá alakul át. Azaz a segélyhívásaink Tolna megyében egy központi ügyeletre futnak majd be.

2012. Április 12. 07:00, csütörtök | Helyi

Vasúti tűzoltási és műszaki mentési képzés Dombóváron

A vasúti balesetek gyors és pontos kezeléséhez szükséges speciális ismeretekről tartottak továbbképzést a katasztrófavédelem tűzoltást és a műszaki mentést irányító állományának a MÁV dombóvári telephelyén.

2012. Április 06. 14:00, péntek | Helyi

Katasztrófavédelmi kirendeltség jött létre Dombóváron

Az egységes katasztrófavédelmi rendszer kialakítása fontos állomáshoz érkezett, április 1-jétől jelentős szervezeti változás történt. Helyi szinten is létrejöttek a katasztrófavédelmi kirendeltségek, így a dombóvári is.

2012. Március 30. 14:15, péntek | Kék hírek

Annyi a tűzeset, hogy lassan nem lesz, aki oltsa

A fatelep és a csarnok is kigyulladt pénteken hajnalra a miskolci Nádasréten, a Tallér utca végén – közölte a Borsod Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője pénteken az MTI-vel.

2012. Március 30. 11:30, péntek | Helyi

Az élet védelme a cél, nem a sivár lépcsőházak

Három kirendeltség illetékességi területéhez tartozó települések társasházi képviselőinek és intézőbizottsági elnökeinek tartott tájékoztatót a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

2012. Március 11. 15:30, vasárnap | Helyi

Maró sav és mérgező gáz fenyegetett, úrrá lettek a helyzeten

Személyautóval ütközött egy veszélyes anyagot szállító kisteherautó, amelynek ezután egy harmadik jármű is nekicsapódott a Tabhoz közeli Bábonymegyeren. Dombóvári tűzoltók is vonultak a helyszínre.

2012. Március 02. 13:00, péntek | Helyi

Gyorshír! Gázszivárgás volt a Dombó Pál utcában

Szivárgó gáz miatt riasztották ma 11.40 körül a dombóvári hivatásos tűzoltókat egy bontás alatt lévő Dombó Pál utcai házhoz. Az áramszolgáltató szakembereivel közösen gyorsan elhárították a hibát.

2012. Február 12. 07:44, vasárnap | Kék hírek

El akarták lopni a ház falán futó gázcsövet

Tíz embert ki kellett költöztetni lakásaikból a Pest megyei Pándon, miután ismeretlenek megbontották az egyik ház falán futó gázcsövet, gázömlést okozva – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem szombaton.