Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek | Helyi

2012. Január 16. 13:00, hétfő |

Jövő szerdán ítélet születhet a pécsi lövöldöző perében

Ítéletet hirdethet a Pécsi Törvényszék jövő szerdán a 2009-es pécsi egyetemi lövöldözés vádlottjának perében. A bizonyítási eljárás tavaly decemberben lezárult, a tárgyalás a perbeszédekkel folytatódik.

2012. Január 15. 23:30, vasárnap |

Csősz Nikolett ökölvívóaranya a zombori Nemzetek Kupáján

Az ifiknél a várpalotai Barankai Virginia és a dombóvári Csősz Nikolett, a felnőtteknél a KSI-s Ancsin Katalin győzött a Zomborban megrendezett Nemzetek Kupája elnevezésű női ökölvívótornán.

2012. Január 15. 19:00, vasárnap |

Megújult a sásdi teniszpálya, nem kell szaladni a kapura lőtt focilabda után

Egy sikeres pályázat eredményeként még tavaly kapott gumiborítást a sásdi sporttelepen található teniszpálya, amelynek kerítését is felújították. A focipálya kapui mögé labdafogóhálók kerültek.

2012. Január 15. 17:00, vasárnap |

Óceánátkelés szólóban kenuval: az első szakasz teljesítve

Az óceánon kenuval átkelő Rakonczay Gábor két szélcsendes naptól eltekintve elég erős időjárási körülmények között jutott el Portugáliából a Kanári-szigetekre. Többször kapott viharosnak mondható szelet.

2012. Január 14. 23:45, szombat |

Sherlock Holmes nevében nyomoznak az új magyar ifjúsági filmen

Évtizedek után végre újra magyar ifjúsági film készült Sherlock Holmes nevében címmel, amely január 26-tól lesz látható a mozikban. Az alkotás állami támogatás nélkül, alacsony költségvetéssel állt össze.

2012. Január 14. 19:15, szombat |

Sikeres vizsgát tettek az új lánglovagok, köztük öt dombóvári is

Sikeres vizsgát tettek a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által 2011 őszén indított tűzoltó szakképző tanfolyam végzősei a budapesti Katasztrófavédelmi Oktatási Központban. Képünk illusztráció.

2012. Január 13. 19:30, péntek |

Busz gázolt gyalogost Pécsen - szemtanúk jelentkezését várják

A Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedés-rendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik látták a 2011. december 21-én reggel a távolsági autóbusz-pályaudvaron, a Zólyom utcában bekövetkezett halálos balesetet.

2012. Január 13. 13:30, péntek |

Újabb fegyelmi eljárás a dombóvári polgármester ellen

Újabb fegyelmi eljárást indított a képviselő-testület a város független polgármestere ellen. Az indoklás szerint ezúttal azért, mert Szabó Loránd többször jogellenesen rekesztette be a testület üléseit.

2012. Január 13. 12:00, péntek |

Újra itt a szocpol. De milyen feltételekkel igényelhető?

A január elsejétől újra bevezetett szocpol sok ponton ugyan eltér a korábbiaktól, mégis lehetnek majd olyanok, akiket épp ez az intézkedés segít a tervezett ingatlanvásárlással kapcsolatos végső döntésben.

2012. Január 12. 23:15, csütörtök |

A dzsungel könyve jeltolmácsolással a Pécsi Nemzeti Színházban

Jeltolmács segítségével követhette a történetet mintegy hetven siket és gyengénhalló néző a Pécsi Nemzeti Színházban január 13-án bemutatásra kerülő musical csütörtök esti nyilvános főpróbáján.

2012. Január 12. 20:00, csütörtök |

Viharos szél, hidegbetörés és hózivatarok várhatók

Nem tart sokáig a tavasziasan enyhe idő, holnap az idei tél legnagyobb hidegbetörése jön. A kutya nem ette meg a telet, még csak most jön a java - jelzi előre a köpönyeg.hu időjárási portál.

2012. Január 12. 12:30, csütörtök |

Huszonkétmilliós rablás elkövetőjét keresi a Pécsi Rendőrkapitányság

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen rablás megalapozott gyanúja miatt. A fényes nappal gázsprayt bevető elkövető nyomravezetőjének félmillió forint üti a markát.