Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek | Helyi

2011. December 15. 22:11, csütörtök |

Gyalogosokat gázoltak a zebrán Kaposváron, az egyik gázoló dombóvári

Rövid időn belül két gyalogost is elgázoltak Kaposváron, az egyik súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel. Az egyik gázoló egy dombóvári nő volt.

2011. December 15. 21:15, csütörtök |

Visszakerülhet hivatalába a felfüggesztett polgármester

Visszakerülhet hivatalába Dombóvár független polgármestere, akit december 8-án a város fideszes többségű képviselő-testülete felfüggesztett a munkavégzés alól az ellene indított fegyelmi eljárás idejére.

2011. December 15. 15:30, csütörtök |

Profi József Attilás floorball a dombóvári kupán

Két fiú és egy lány kategóriában rendezték meg az Általános Iskolák Dombóvári Floorball Kupáját december 2-án a DVSME Sportcsarnokban. A József Attila ÁMK csapatai két első és egy harmadik hellyel zárták a tornát.

2011. December 15. 12:00, csütörtök |

Csíki betlehemes, bukovinai dalok és erdélyi táncház - képgalériával

Csíkszentkirályról érkezett fiatalok betlehemese, a Székely Dalkör fellépése és táncház hozta hangulatba december 8-án este a Dombóvári Művelődési Házban összegyűlt közönséget. Fotó: Tilinger Sándor

2011. December 15. 07:00, csütörtök |

Gemenc Volán: Jogellenes volt a keddi sztrájk

A munkavállalók előre be nem jelentett jogellenes munkabeszüntetése esélyt sem adott az arra való felkészülésre, ami súlyosbítja a jogellenesség tényének megítélését - fogalmazott közleményében a Gemenc Volán Zrt.

2011. December 14. 21:08, szerda |

Találkozás Liszt Ferenccel Dombóváron - képgalériával

Az Apáczai Oktatási Központ Alapfokú Művészetoktatási Tagintézménye és a Dombóvári Helytörténeti Gyűjtemény meghívására a napokban nyílt meg Dombóváron a Liszt Ferencz Szegzárdon című vándorkiállítás.

2011. December 14. 14:24, szerda |

Hajó és a hajós

Rakonczay Gábor az első magyar Atlanti-óceánt átevező páros férfi tagja, több ezer mérföld óceáni tapasztalattal és három óceánátkeléssel a háta mögött, ismét hajóba száll.

2011. December 14. 13:33, szerda |

Felállították a város karácsonyfáját és a betlehemet – képgalériával

Tegnap reggel „erdei manók” közreműködésével, lovas szekéren érkezett meg a város karácsonyfája a dombóvári polgármesteri hivatal elé. A megszokottnál szerényebb méretű fenyőt egy szőlőhegyi lakos ajánlotta fel.

2011. December 14. 09:14, szerda |

Újra járnak a buszok a sofőrök tegnapi sztrájkja után

A Gemenc Volán minden menetrendszerinti autóbusza elindult szerdán reggel; a társaság alvállalkozójánál dolgozó autóbusz-vezetők sztrájkja után kedden estére állt helyre a közlekedés Tamási és Dombóvár térségében.

2011. December 13. 15:30, kedd |

Az időseket köszöntötték és civilek adtak ünnepi műsort - képgalériával

December 11-én rendezte meg a dombóvári önkormányzat a hagyományos Idősek Karácsonyát, amelyhez Civil Advent nevet viselő rendezvényükkel társultak a helyi és kistérségi társadalmi szervezetek.

2011. December 13. 13:30, kedd |

Adni öröm! - Dombóváron is rászorulóknak gyűjtenek a máltaiak

Idén először csatlakozik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat karácsony előtti országos tartósélelmiszer-gyűjtő akciójához a Dombóvár, Hunyadi tér 23. szám alatti Spar élelmiszer-áruház.

2011. December 13. 11:15, kedd |

Szekcsői és dombóvári kézművesek kínálták a portékáikat - képgalériával

Adventi kirakodóvásárt rendezett Kaposszekcsőn a Német Kisebbségi Önkormányzat. A Közösségi Ház színpadán felállított standoknál helybeli és dombóvári kézművesek munkáiból válogathattak az érdeklődők.